zakelijk@icentre.nl 036-530 26 86

iCentre business

New iCentre - New Business

iCentre Business is overtuigd dat de producten van Apple perfect zijn voor het bedrijfsleven. iPad, iPhone en Mac zijn flexibele, intuïtieve en duurzame producten waar de beste business apps voor gemaakt worden. iCentre Business heeft de ervaring en de kennis over iOS en OS X en wij willen deze graag met in het bedrijfsleven delen. 

Bij alles wat iCentre doet, gaan we uit van de visie waarin alle bedrijven worden gestimuleerd om hun eigen bijzondere talenten te ontdekken en te ontwikkelen. De producten van Apple spelen hierin een prominente rol.

Ontdek hoe uw bedrijf eenvoudig apparaten implementeert en materialen distribueert met het Apple Device Enrollment Program en het Volume Purchase Program.

Via het Apple Device Enrollment Program kunt u bedrijfsapparaten snel en gemakkelijk implementeren. U kunt apparaten eenvoudig aanmelden bij een oplossing voor mobiel-apparaatbeheer. Hierdoor hoeven ze niet meer handmatig te worden geconfigureerd door de IT-afdeling, maar zijn ze direct gebruiksklaar. Met het Apple Volume Purchase Program zoekt, koopt en distribueert u eenvoudig al het materiaal dat uw bedrijf nodig heeft, of het nu gaat om apps en boeken voor tien of tienduizend werknemers. Via het programma kunt u ook B2B-apps op maat van externe ontwikkelaars kopen die aansluiten op de unieke behoeften van uw onderneming. 

Wat kan iCentre Business voor uw bedrijf betekenen? Neem contact op via onderstaande contactgegevens of kom langs in 1 van onze 24 shops.

iCentre DEP Reseller ID is: 1BB306C0


zakelijk@icentre.nl
036 - 5302686

Onze andere services