educatie@icentre.nl 036-530 26 86

iCentre Educatie

New iCentre - New Education

iCentre Educatie is overtuigd dat de producten van Apple perfect zijn voor het onderwijs. iPad, iPhone en Mac zijn flexibele, intuïtieve en duurzame producten waar de beste educatieve apps voor gemaakt worden. iCentre Educatie heeft de ervaring en de kennis over iOS en OS X en wij willen deze graag met het onderwijs delen. 

Bij alles wat iCentre doet, gaan we uit van de visie waarin alle leerlingen worden gestimuleerd om hun eigen bijzondere talenten te ontdekken en te ontwikkelen. De producten van Apple spelen hierin een prominente rol.

Training

Training


Effectief leren toepassen van Apple Solutions.
Deskundigheid - Apple Professional Development - Creativiteit
Parat

Parat


iPad flexibel inzetten?
Synchroniseren - Opladen - Opbergen

Continuïteit is gegarandeerd

Wij kijken vooruit, maar ook naar het nu. Dus wat is haalbaar en wat is wenselijk. Wij weten dat continuïteit in het onderwijs zeer belangrijk is.

 In combinatie met ons eigen gecertificeerd Apple Repaircentre, zorgen wij voor een maximale inzetbaarheid van uw digitale leeromgeving. 

Standaard worden alle Apple producten geleverd met 3 jaar garantie, juist om de continuïteit te waarborgen en verrassingen te voorkomen.

Trainingen voor de juiste focus

Om het meeste rendement te halen uit iPad, iPhone en Mac, is het van belang dat leraren deze producten goed en gericht kunnen inzetten. Kennis van én over het product is een van de pijlers van de rol van ict in het onderwijs. 

De focus van iCentre Educatie is er daarom op gericht dat elke leraar zich bekend en vertrouwd voelt met de producten van Apple. Zodat de leraren zich vervolgens kunnen focussen op het aller belangrijkste: de leerlingen.

Korte lijnen, warme contacten


Door korte lijnen en warme contacten willen wij een nauwe en langdurige relatie realiseren tussen de onderwijsinstellingen en de iCentre shops. Met 24 shops is iCentre de grootste Apple Premium Reseller van Nederland.

Mobile Device Managment


Altijd controle over alle devices.
Beheer op afstand - Volume Purchase Program - Configuren

Contact

Wat kan iCentre Educatie voor uw onderwijsinstelling betekenen? Neem contact met ons op via onderstaande contact gegevens, of kom langs in een van onze 24 shops.

iCentre DEP Reseller ID is: 1BB306C0

Contact
Nog vragen? Neem contact op met de klantenservice.
educatie@icentre.nl
036-530 26 86

Onze andere services