inruil.jpg


Je oude telefoon, tablet en computer zijn geld waard!

Een oude of niet werkende  telefoon, tablet of computer over, of is jouw huidige apparaat toe aan vervanging?
Lever deze dan nu in bij iCentre, ieder merk is welkom. Bij inlevering ontvang je  direct korting op je aankoop, of je ontvangt een giftcard die je later kunt gebruiken.

Ter plekke taxeren we je apparaat op basis van het model, type, huidige staat, accessoires en verpakking. Hier komt een inruilwaarde uit voort in de vorm van directe korting of een iCentre-giftcard ter hoogte van de getaxeerde waarde in de winkel. Hieronder kan je vast een indicatie berekenen van jouw apparaat.
Blijkt je apparaat geen waarde meer te hebben? Dan kun je deze op een verantwoorde manier laten recyclen via een van onze gratis recycleprogramma’s. Uiteraard zorgen we er direct voor dat jouw data zorgvuldig en volledig wordt gewist.

Bekijk hieronder de inruilwaarde*De inruilwaarde is een schatting, op basis van compleet in de originele verpakking geleverd en werkend artikel en afhankelijk van kwaliteit product. In de winkel wordt de daadwerkelijke inruilwaarde gemeld en gecommuniceerd. TM en © 2017 Apple Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple is geen deelnemer noch sponsor van deze actie.